14/5/07

25 D'ABRIL EN LA MEMÒRIA


El passat dia 5 de Maig es va celebrar a la ciutat de valència una gran manifestació i un concert per conmemorar el 300 anys de la batalla d'Almansa . La manifestació organitzada per Acció Cultural del País Valencià que portaba com a lema 1707 - 2007 JA N'HIA PROU i SALVEM TV3 es va produir amb total normalitat , mes de 70.000 persones vingudes d'arreu dels Països Catalans , es van manifestar pacificament per els carrers de valència un any més conmemorant la data del 25 d'abril . Estelades , Senyeres , i banderes d'altres pobles com Euskal Herria , palestina , Occitània entre d'altres ondejaven al vent en una ciutat governada pel Partit Popular on el Nacionalisme Català cada vegada s'esta fent més fort gràcies als joves .
Acte seguit es va celebrar un espectacular concert al parquing del Campus de Tarongers . El concert portaba com a lema 300 ANYS DE LLUITES I CANÇONS on van actuar més de 15 grups com ara Obrint Pas , Al Tall , La Gossa Sorda , Miquel Gil , Sva-Ters , Feliu Ventura , Soul Atac , etcètera en un dels millors concerts celebrats a aquesta ciutat .
Tenim que seguir lluitant per aconseguir el nostre somni , la independència dels Països Catalans i de Occitània , junts o aconseguirem però tenim que lluitar , avançar cap a la llibertat , no podem deixar que desde espanya ens manipulen , som un País i o anem a demostrar .
PAÏSOS OCCITANS - PAÏSOS CATALANS , DOS POBLES UN MATEIX OBJECTIU , LA INDEPENDÈNCIA
!!! VISCA LA TERRA LLIURE !!!