10/1/08

FREEBATASUNA

-OCCITAN
Deuant era detencion de pròp de 20 representants dera esquèrra independentista basca, auem iniciat ua campanha de denuncia.

Se ès d'acòrd damb eth manifèst, unis-te-i.

Sonque as de penjar un comentari en tòn blog, mensatgeria instantania, corrèu electrònic, myspace, fotolog... damb era paraula freebatasuna.


Manifest:
Entà ua solucion democratica, sobren es paraules: freebatasuna.

-EUSKARA
Euskal ezker independentistako 20 ordezkari inguru atxilotu dituztela-eta, salaketa kanpaina abiatu dugu.

Adierazpenarekin ados bazaude, bat egin ezazu.

Zure blogean, bat-bateko mezularitzan, epostan, Myspacen, Fotologen... freebatasuna hitza duen post bat idatzi besterik ez duzu egin behar.

Adierazpena:
Konponbide demokratiko baten alde: hitzak soberan daude: freebatasuna

-CATALÀ
Davant la detenció de prop de 20 representants de l’esquerra independentista basca, hem iniciat una campanya de denúncia.

Si estàs d’acord amb el manifest, uneix-t'hi.

Només has de penjar un post al teu blog, a la missatgeria instantània, correu electrònic, myspace, fotolog… amb la paraula freebatasuna.

Manifest:
Per una solució democràtica, sobren les paraules: freebatasuna

-CASTELLANO
Ante la detención de cerca de 20 representantes de la izquierda independentista vasca, hemos iniciado una campaña de denuncia.

Si estás de acuerdo con el manifiesto, únete.

Sólo tienes que colgar un post en tu blog, en mensajería instantánea,e-mail, Myspace, Fotolog... con la palabra freebatasuna.

Manifiesto:
Por una solución democrática, sobran la palabras: freebatasuna

-ENGLISH
We have started a campaign to report the arrest of near 20 Basque left wing independentist representatives.

If you agree with our manifest, join the campaing.

You just need to publish a post in your blog, instant messenger, e-mail, Myspace, Fotolog... with this word: freebatasuna.

Manifest:
Looking forward to a democratic solution, words are more than enough: freebatasuna

-PORTUGUÉS
Perante a detençom de perto de 20 representantes da esquerda independentista basca, iniciamos umha camapanha de denúncia. Se estás dacordo une-te.

Só tés que pendurar um post no teu blog, mensageria instantánea, e-mail, Myspace, Foto-log... coa palavra freebatasuna.

Manifesto:

Por umha solucçom democrática, as palavras sombram-se: freebatasuna.

-ARAGONÉS
Debán d´a detenzión d´arredol de 20 representans d´a cucha independentista basca ,emos escomenzipiato una campaña de denunzia.

Si yes d´alcuerdo con o manifiesto ,une-te.
So tiens que colgar un post en o tuyo blog,en mensacheria instantania ,e_mail,Myspace,Fotolog..con a parola freebatasuna

Manifiesto:
Per una soluzión democratica ,sobran as parolas :freebatasuna

-ITALIANO
In seguito all'arresto di una ventina di rappresentanti della sinistra indipendentista basca, abbiamo iniziato una campagna di denuncia.

Se sei d'accordo con il manifesto, partecipa.

Devi solo pubblicare un post sul tuo blog, sul tuo messenger, e-mailm Myspace, Fotolog... con la parola freebatasuna.

Manifesto:
Per una soluzione democratica, non servono altre parole: freebatasuna

-FRANÇAIS
Face à la détention d’une vingtaine de représentants de la gauche indépendantiste basque, nous avons lancé une campagne de dénonciation.

Si tu es d'accord avec le manifeste, unis-toi.

Il suffit de mettre un post dans ton blog, sur un réseau de messagerie instantanée, émail, Myspace, Fotolog... avec le mot freebatasuna.

Manifeste : Pour une solution démocratique, les mots sont de trop : freebatasuna

-GALEGO
Perante a detención de preto de 20 representates da esquerda indepentistas basca, iniciamos unha campaña de denuncia.

Se concordas sumate.

Só tes que pendurar un post no teu blog, en mesaxeria instantánea, e-mail, Myspace, Fotolog.... coa palabra freebatasuna.

Manifesto:

Por unha solución democrática, as palabras sobranse: freebatasuna.

-ASTURIANU
Énte la detención d'una ventena de representantes d'esquierda independentista vasca, entamamos una campaña de denuncia.

Si tas d'acuerdu, sofita'l manifiestu.

Namái tienes qu'espublizar un post nel to blogue, nel to messender, corréu, Myspace, Fotolog... cola palabra freebatasuna.

Manifiestu:
Por una solución democráctica, les palabres sobren: freebatasuna.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

me hè erosa trapar un blòc com aguest. m'encante qu'escriues en aranés o occitan. me shaute fòrça. sò dera val d'aran. sonque passi per aciu a díder hola e gràcies entà méter aguestes causes.

Anònim ha dit...

La traducción al asturianu....

Sería más algo como...

Énte la detención d'una ventena de representantes d'esquierda independentista vasca, entamamos una campaña de denuncia.

Si tas d'acuerdu, sofita'l manifiestu.

Namái tienes qu'espublizar un post nel to blogue, nel to messender, corréu, Myspace, Fotolog... cola palabra freebatasuna.

Manifiestu:
Por una solución democráctica, les palabres sobren: freebatasuna.

segalas-k ha dit...

gracias por tu traduccion

David Pont ha dit...

Salutacions efusives als autors del blog. Us encoratjo persistir en aquesta tasca tan noble que és la defensa de les nacions sense Estat. Passem una època molt fosca, però la lluita pels somnis fruitarà. El temps sempre fa sorgir la veritat. Visca la Cultura! Visca Occitània! Visca Catalunya! Visca Kosovo! Avall tot règim opressor!

Víctor Verdú

segalas-k ha dit...

fòrça gracies peth supòrt !!!
Visca Occitània!!!

Anònim ha dit...

pandilla de assesins fills de puta, cabrons, sou una colla de mal criats fills de puta!!!!!

segalas-k ha dit...

perdona una cosa, si t'as fixat en tot el blog en alguns comentaris diem clarament que estem en contra del terrorisme, el que passa que no estem d'acord amb la ilegalització de cap partit politic, de cap.

Anònim ha dit...

No es un partit polític, es una banda d'assasins. Els partits polítics TOTS!!!! condemnen la violencia, no com aquests.
I sobre tot no tinguis la desgracia de ser un dels afectats per una accio terrorista, no te res a veure amb assatjaments politics!!!!!

segalas-k ha dit...

jo penso que ilegalitzant partits, com batasuna o anv, no s'aconseguirà mai la pau
a més una cosa, a anv als seus estatuts diu que rebutjen total violencia, i ara el ilegalitzen, això no ho entenc. en canvi molts partits petits que són d'extrema dreta, feixistes... que són grups violents a molts d'aquests no se'ls diu res. jo això no ho entenc. es veritat o no?

Anònim ha dit...

pot ser em pots ajudar... qui es ETA?
QUE ANV condemni la violència en els seus estatuts es una trampa legal. La condemnen publicament?? NO!!
Es com algu que viola i mata, i s'excusa amb no saber el que fa, per culpa de les drogues. Amb la teva regla de tres els caldria perdonar a tots i desar-los al carrer.
T'asseguro que i auria molts mes crims!!!

segalas-k ha dit...

no si us plau. deixar al carrer a un que a matat NO. pero es que ilegalitzar un partit no es democratic, la gent te dret a decidir a qui vol votar, desde el meu punt de vista. però qui a matat, violat...que es quedi a la preso per sempre si fa falta ( si pot ser a la mes propera de casa millor, els presos també tenen familia) quan es comence a ilegalitzar estas treient llibertat. sobre això que dius de que no condemnen la violencia publicament. alguna vegada Rajoi o Fraga han condemnat les masacres i assassinats del regim franquista publicament?? MAI, i el PP encara no esta ilegalitzat. no em diguis que no, tot això es per interesos dels partits grans.

Anònim ha dit...

OJO TAMB LO QUE DIDES!, que molta gent grana dera val te dira:
-sort n'averem des nacionals.
se tu m'as de dider qui eren es boni, e qui es dolente en Val d'acord, pero vigila expresant açò que dides perque pos ofener a molti aranesi.
"ades non podies dider arren, e podies hèr quinsevolh causa. Ara pos dider lo que volgues mes non pos hèr arren"
elegís era dictadura.
tem aguestes paraules, me respetas era me opinion??

segalas-k ha dit...

jo solet è dit que èm practicament en madeish cas, mès no digui que s'age d'ilegalitzar eth PP, i a de èster,igual que es partits basqui. es que an aucit entra preson. mès damb es assessinats dera època franquista encara non s'a èt justicia, s'an de reconeisher es mòrts assessinats. si o no? jo saji de respectar era opinion de toti. mès lo que è dit ei vertat. NON DIGUI QUE RAJOI SIGUE UN ASSESSIN, per favor non mau-interpretesquetz. jo solet comparaua dus casi. e non tròbi ben era ilegalitzacion de cap partit politic, de CAP. i a d'auer diversitat.
per favor torni a repetir que non mau-interpretesquetz es mies paraules.

Anònim ha dit...

ok, donquetz ara contestame, QUI EI ETA??

segalas-k ha dit...

jo pensi que ETA auie us principis diferents as de ara(digui enes sòns començaments). ara(ja è fòrça ans) se decique a aucir a gent inocent, politics, non politics que non an cap de culpa d'arren, en fin ETA ei un grup terrorista. mès jo pensi que ANV e BATASUNA no son ETA, se i a quauquarrés de batasuna que ei de ETA, tara preson, mès non tot eth partit. saves lo que voi dider?

Anònim ha dit...

Salut, companys! Es pot dir que ETA és un "grup terrorista", però també es pot anomenar d'altres maneres, com fan en alguns mitjans de comunicació internacionals. Estic molt d'acord que hi ha hagut altres formes de terrorisme molt més greus (règim franquista) i que avui en dia encara patim l'opressió espanyola. Hi hauria atemptats, si es visqués en llibertat?

segalas-k ha dit...

bona pregunta. no se si hi hauria atemptats si Euskadi sigués lliure. m'agradaria pensar que no, espero que algun dia siguin tots els pobles lliure, i s'acabi la violenica, i arribi la pau